Selecteer provincie

Tuinaanleg De Bruijn & Sabelis BV Hoveniersbedrijf 078-6736470: Gemiddelde prijzen grote / kleine tuin per m2, Tips & Ideeen kunstgras aftrekbaar hypotheek, Offerte aanvragen goedkoop ZZPer uit de omgeving of BV voordelen & nadelen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in 's-Gravendeel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Korte Smidsweg 16
3295BC 's-Gravendeel
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Met vestigingen in Lexmond en 's Gravendeel bieden wij u ruim 20 jaar ervaring in aanleg, renovatie en onderhoud van met name de particuliere tuin.

Dat komt tot uitdrukking in onze tuinen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, kwaliteitsbeplanting en professioneel en vakkundig gereedschap in combinatie met een prettig contact met de klant garanderen wij u een tuin waarvan u nog lang kunt genieten.

Kijk rustig rond op onze site en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer over onze dienstverlening wilt weten. Wij zijn u graag van dienst!

Gerrit de Bruijn (1967) is sinds 1992 werkzaam als zelfstandig hovenier.
Op 1 januari 2000 ging hij de samen- werking aan met Raymond Sabelis (1969) en startten zij Hoveniersbedrijf
De Bruijn & Sabelis B.V.

Deze combinatie van creatieve geest en innovatieve uitvoerder bleek al snel een groot succes. Met samen zo' n 40 jaar ervaring in het vak zijn zij hoveniers in hart en nieren.

Het in kaart brengen van de wensen en ideeën van hun klanten en het creëren van kwalitief hoogstaande tuinen is een kunst die zij bij uitstek beheersen.

Niet alleen voor aanleg en renovatie weet men hen te vinden, maar ook voor onderhoud.

Het nauwe contact dat zij persoonlijk met hun klanten onderhouden is typerend voor hun bedrijf.


Om een tuin te creeren waarvan u nog jaren plezier kunt hebben is een goed tuinontwerp onontbeerlijk.
Daarom is het van groot belang uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen.
Hiertoe brengen wij u een persoonlijk, geheel vrijblijvend, bezoek. Uw wensen, in combinatie met de afmetingen van uw tuin, zijn de basis voor het tuinontwerp.

Gerrit de Bruijn en Raymond Sabelis zorgen persoonlijk voor zowel het ontwerp van uw tuin als voor de aanleg, waardoor uw wensen optimaal uitgewerkt kunnen worden. Uiteraard wordt het ontwerp uitgebreid met u doorgesproken en kunnen eventuele wijzigingen nog worden aangebracht.
De uitvoering van het ontwerp in verschillende fasen behoort bij Hoveniersbedrijf De Bruijn & Sabelis tot de mogelijkheden.

Soms kriebelt het om behalve onderhoud ook een aantal aanpassingen in uw tuin aan te brengen. In uw woon- en leefomstandigheden veranderen zaken die van invloed zijn op de manier waarop u van uw tuin wilt genieten. Kinderen die willen spelen in de tuin of juist geen kinderen meer die thuis wonen. Meer tijd om te genieten van uw tuin door pensionering of juist minder tijd voor onderhoud door een succesvolle carrière. Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Beschoeiing, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Hekwerken, Natuursteen, Onderhoud, Ontwerp, Ornamenten, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Vlonders, Vormsnoeien

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Balkontuin, Beeldentuin, Dakterras, Gezinstuin, Kruidentuin, Moestuin, Patiotuin, Stadstuin, Tuin met fruitbomen, Vlindertuin, Vogeltuin, Watertuin