Selecteer provincie

Details

Adres
Hoofdweg-Noord 49
2913LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Blok Hoveniers uit Nieuwerkerk aan den IJssel legt al vele jaren tuinen aan van hoogwaardige kwaliteit bij zowel particuliere als zakelijke cliënten in onder meer Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht, Nesselande, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Zevenhuizen en omstreken.

Blok Hoveniers heeft een eigen tuinontwerpafdeling en een team van vakbekwaam hoveniers waardoor wij het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor u kunnen verzorgen.

Daarnaast heeft Blok Hoveniers een webshop waarin wij alle Mobilane en In-Lite producten verkopen.

Mobilane is bekend van de kant & klaar haag maar heeft daarnaast ook een geluidsscherm voor de particuliere markt, het zogeheten Noistop en de Mobiroof, een kant en klaar dakbegroeiningssysteem. Blok Hoveniers is exclusief Mobilane dealer!

In-Lite heeft een uitgebreid assortiment tuinverlichting. In-Lite ontwerpt, produceert en verkoopt toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. De In-Lite producten zijn te verkrijgen bij 160 dealers in Nederland. Blok hoveniers is een van die dealers!

Blok Hoveniers is VCA* en Groenkeur gecertificeerd. Middels het Groenkeur certificaat Tuinaanleg en Tuinonderhoud staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast krijgen particulieren 12 maanden garantie op hun tuin.

In de afgelopen jaren heeft Blok Hoveniers al heel veel tuinen naar tevredenheid aangelegd en onderhouden. Heeft u interesse in onze diensten of producten? U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0180-319949 of per e-mail: [email protected]

Service:
3D tuinontwerpen, Vakkundig personeel, Kwaliteit, Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, 6 dagen per week geopend!

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Tuinonderhoud, Tuinaanleg, Tuinontwerp

Specialisatie:
Beplanting, Beschoeiing, Hekwerken, pergola, natuursteenbestrating, kant en klaar haag, tuinverlichting, gazon, kunstgras, strakke vijver, zwemvijver, dakbegroening, kunststof vlonder, lawaaistopper, tuinafscheiding van schanskorven, onkruidbestrijding, tuinhuis, gladheidbestrijding, klinkerbestrating, tegelbestrating, halfverharding, tuinmuur, hardhouten tuinafscheiding, natuurlijke vijver, natuurlijke schutting, hardhouten vlonder

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Modern, Romantisch, Onderhoudsarm, Trendy, Hedendaags

Betalingsmogelijkheden:
iDeal

Aangesloten bij / Certificering:
VHG , Groenkeur, VCA*