Tuinaanleg Wijk Tuinaanleg en Onderhoud Frans van

βœ… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Nieuwerbrug aan den Rijn en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Weijpoort 37
2415BW Nieuwerbrug aan den Rijn
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Frans van Wijk Tuinaanleg en Onderhoud
Voor alle voorkomende werkzaamheden rond uw huis of bedrijventerrein

Frans van Wijk Tuinaanleg en onderhoud is een jong en dynamisch bedrijf dat zich profileert met veel kennis van zaken voor zowel het aanleggen, renoveren als het onderhouden van particulieren tuinen en bedrijventerreinen.

Onze eenmanszaak werkt indien nodig met een helpende hand of met gespecialiseerde vakmensen die door ons kunnen worden ingezet. Dit varieert van het plaatsen van een afrastering tot het realiseren van een complete beschoeiing. Kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel zodat u er vanuit kunt gaan dat ons werk tot in de precisie geleverd word, vanaf het ontwerpen tot de complete verzorging van uw tuin of terrein.

Specialisme op het gebied van planten en bomenkennis van zowel groei, plaatsing, onderhoud en ziektes is ontwikkeld door de jarenlange ervaring die is opgedaan in de boomkwekers wereld.

Dus voor een deskundig advies kunt u bij ons terecht.

In onderling overleg komen wij zeker tot een oplossing waarmee u tevreden kunt zijn. Waarbij allerlei mogelijkheden van toepassing kunnen zijn. Bijvoorbeeld; de voorbereidingen verricht u zelf en het afval voert u zelf af, om kosten te sparen. Zelfs voor een betalingsregeling kunnen wij zorg dragen.
Service:
Betalingsregeling, Onderhoudscontract

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Beschoeiing, Bestrating, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Tuinaanleg, Vijvers, Vlonders, Afrastering, Gazontuin