Tuinaanleg Veen Hoveniersbedrijf De

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Bornerbroek en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Entersestraat 25
7627LS Bornerbroek
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-21922099

Wat wij doen:
Uw tuin is niet alleen het verlengstuk van uw huis, maar ook een verlengstuk van uzelf. De plek waar u zich op uw gemak voelt. De een geniet ervan om lekker in de tuin aan het werk te zijn en de ander vindt het vooral lekker om erin te zitten en te genieten van alle pracht en praal die de natuur ons voorschotelt. Alles kan en niets moet! Omdat we met zoveel verschillende soorten mensen zijn hebben we ook te maken met evenzoveel verschillende smaken. En uiteraard speelt natuurlijk ook uw gezinsleven een belangrijke rol. Heeft u bijvoorbeeld (klein)kinderen die in de tuin willen ravotten? Een hond of kat? Vindt u het plezierig om regelmatig zelf in de tuin te werken, of wilt u juist een onderhoudsarme tuin?

Om dit allemaal in beeld te krijgen kunnen wij, in een vrijblijvend gesprek, inventariseren wat uw wensen zijn. U krijgt van ons advies omtrent de mogelijkheden in uw tuin, maar ook met betrekking tot de te gebruiken materialen. Wij kunnen deze wensen vertalen naar een ontwerp op papier zodat u een idee krijgt wat er met uw tuin mogelijk is. Een goed advies is de basis voor een goede tuin en vaak het halve werk.

Als u het met ons ontwerp eens bent en u wilt gebruik maken van onze diensten dan, zijn de ontwerpkosten voor onze rekening.Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie