Tuinaanleg Deco-Tuinen

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Rijkevoort en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hapsedijk 22
5447BC Rijkevoort
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Beleef je tuin
Beleef ook de creativiteit van ons vakmanschap

Wat wij doen:
Deco-tuinen staat voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Ook voor advies, renovatie, bestratingen en boomverzorging kunt u bij ons terecht.

Deco-tuinen vof is een in Rijkevoort (noord-oost Noord Brabant) gevestigd hoveniersbedrijf. We doen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen.

Met een enthousiast team van vakbekwame hoveniers zorgen eigenaren Leon van Duijnhoven en Bernie Verheijen ervoor dat je tuin niet alleen fraai en functioneel is, maar ook aansluit op je wensen en verwachtingen.

Deco-tuinen staat voor kwaliteit, exclusiviteit en nazorg.

Het aanleggen van een nieuwe tuin begint bij het ontwerp. Daarvoor inventariseren we eerst je wensen. Deze fase is wellicht de belangrijkste in het hele proces dat leidt tot je nieuwe tuin. Wil je een onderhoudsvriendelijke tuin? Of ligt je tuin op het noorden en moet er bij de beplanting rekening mee worden gehouden dat er weinig licht is? Is de grond geschikt? Allemaal zaken die Deco-tuinen voor je signaleert en waarin we je adviseren.

Nadat het ontwerp definitief is gemaakt en je de offerte hebt goedgekeurd, kan het echte hovenierswerk beginnen. Uiteraard maken we voordat we starten een inschatting van de met het werk gemoeide tijd en voeren we de werkzaamheden zoveel mogelijk uit wanneer jou dat het beste uitkomt.

Nagenoeg alle werkzaamheden voeren we dan ook zelf uit. Bijna alle benodigde hulpmiddelen en vakkennis hebben we in huis. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen worden aangeleverd en worden verwerkt. Daar waar nodig huren wij derden in om die onderdelen van je tuin voor hun rekening te nemen waarvoor specialistische kennis of vaardigheden nodig zijn.

Nadat we onze werkzaamheden hebben afgerond, leveren we je nieuwe tuin aan je op. Nazorg staat hoog in ons vaandel. Voor geleverde materialen staan we garant.Specialiteiten:
Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Bestratingen, Hout- en metaalconstructies, Tuinafscheiding, Beregening en verlichting, Waterpartijen en tuinornamenten, Beplanting en gazon, Boomverzorging

Aangesloten bij / Certificering:
European Treeworker gecertificeerd