Selecteer provincie

Tuinaanleg Creatuinen Tuinarchitect 077-3524096: Gemiddelde prijzen grote / kleine tuin per m2, Tips & Ideeen kunstgras aftrekbaar hypotheek, Offerte aanvragen goedkoop ZZPer uit de omgeving of BV voordelen & nadelen.

βœ… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Venlo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Wethouder Lommenstraat 18
5913RR Venlo
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


077-3524096

fax : 077-3524097

http://www.creatuinen.net

Wat wij doen:
Creatuinen is een dynamisch bedrijf, met ervaring in het ontwerpen, het aanleggen en onderhouden van tuinen. Zowel voor particulieren, bedrijven, overheden en diverse andere instanties. Een goed ontwerp/ onderhoudsplan legt de basis voor een tuin waar u eindeloos lang plezier van kunt beleven. Om die reden luisteren wij naar uw wensen en verzorgen een advies op maat. Of het nu gaat om een geheel nieuw aan te leggen tuin of om enkel wat veranderingen. Natuurlijk rekening houdend met de stijl en vorm van uw huis en van uw woonomgeving en/of budget.

Tevens worden wij terzijde gestaan door leveranciers die hoogwaardige producten/ kwaliteit leveren.

Omdat u elk seizoen van uw tuin wilt genieten, bieden we onderhoudscontracten op maat aan. Natuurlijk is het ook mogelijk op basis van een uurtarief te werken.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Bestrating, Deskundig advies, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Vlonders