Selecteer provincie

Tuinaanleg Hoekstra Hoveniers

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Zuidhorn en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Gaweg 8
9801TC Zuidhorn
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


06-46446348

fax : 0594-507215

Wat wij doen:
Ontwerp.

De basis van de tuin is een goed doordacht plan. Uw wensen zijn een belangrijke inspiratiebron om tot een prettige en functionele leefruimte te komen. De vormen, het materiaalgebruik en de beplanting moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te groeien.

Beplantingsplan.

Het beplantingsplan is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Het vereist veel vakmanschap en ervaring om de juiste planten uit te zoeken, passend bij de tuin.

Aanleg.

Of het nu gaat om de aanleg van uw hele tuin of om een gedeelte ervan, we denken graag met u mee. Van grondwerk tot het aanleggen van gazon, border, (sier)bestrating voor terras of oprit, vijvers of diverse houtwerken. Van begin tot eind zijn wij betrokken bij de uitvoering.

Heeft u zelf al ideeën hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Onderhoud.

Om lang te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde. Zo blijft uw tuin in topconditie. Uw tuin is continue in beweging. Om ervoor te zorgen dat de tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden. Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er momenten zijn waar u tijd en deskundigheid te kort komt om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval bieden wij een vakkundige oplossing.

Voor en najaarsbeurten.
Onderhoudscontract.
Onderhoud wanneer u het nodig vindt.
Boomverzorging.
Stobbefrezen.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Beschoeiing, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Fonteinen, Hekwerken, Koikarpers, Kwekerij, Natuursteen, Onderhoud, Ontwerp, Ornamenten, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Vlonders, Vormsnoeien, schuttingen, pergola's en tuinhuizen

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Gezinstuin, Kruidentuin, Moestuin, Patiotuin, Stadstuin, Tuin met fruitbomen, Vlindertuin, Watertuin