Selecteer provincie

Tuinaanleg Paalman Tuin- en Landschapsverzorging W J

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Nunspeet en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Nijverheidsweg 30
8071DH Nunspeet
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Met hart voor groen

http://www.hovenierwjpaalman.nl

Wat wij doen:
Sinds 1994 kunt u bij ons terecht voor zowel het ontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin als het onderhoud van uw bestaande tuin of bedrijfsterrein. Bij al onze werkzaamheden geven wij u desgewenst advies op maat.

In ons logo gebruiken wij drie beukenblaadjes als symbool voor zorgvuldigheid: de kroon op ons werk. Daarnaast symboliseert de prachtige zwanenbloem een frisse, natuurlijke stijl. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn kwaliteit, continuïteit, deskundigheid en zorgvuldigheid.

Op vakkundige wijze bieden wij u onder andere: Advisering op maat, Bladruimen, zowel particulier als voor uw bedrijf, Bosmaai-, zaag- en reinigingswerk, Ecologisch groenbeheer. Grondwerk en bestrating, Houtkloven, Jaaronderhoud, zowel particulier als voor uw bedrijfstuin, Onderhoud van uw gazon, waaronder maaien, bemesting en onkruidbestrijding, Plaatsen van hekwerken, schuttingen of andere afscheidingen, hagen en pergola’s, Snelle reiniging van uw bestrating met de hogedrukreiniger, Sneeuwruimen, zowel particulier als op uw bedrijfsterrein, Snoeien van heesters, hagen en coniferen, Tuinontwerp op maat, Tuinaanleg en plantwerk, Tuinrenovatie en restauratie, en verzorging van uw vijver, zowel aanleg als onderhoud.Service:
Alleen op afspraak

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Hekwerken, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Vijvers