Tuinaanleg Groen [en] Meer Kwintes

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Almere en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Kemphaanpad 2
1358AC Almere
Flevoland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.kwintes.nl

Wat wij doen:
Groen [en] Meer is onderdeel van Kwintes

Kwintes en Meer is de overkoepelende naam van de leerwerkbedrijven van Kwintes Activering. Kwintes is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang en biedt ondersteuning bij wonen, werken, leren en recreëren aan mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid.

Kwintes vindt het belangrijk dat iedereen actief deelneemt aan het sociale leven, omdat het de sociale en economische redzaamheid vergroot. Daarom biedt Kwintes volop gelegenheden, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en aan boeiende activiteiten kunnen deelnemen, zich kunnen ontwikkelen en begeleiding krijgen om (weer) deel te nemen aan scholing of het arbeidsproces.

Voor mensen die het prettig vinden om (weer) toe te werken naar een (betaalde) baan, bieden we begeleide werkplekken. Zij krijgen begeleiding bij alles wat komt kijken bij deelname aan het arbeidsproces en de gelegenheid om een vak te leren.

Leren en werken in het groen. Het is een inspirerende groene omgeving met oog voor bijzondere mensen. Ervaring in het hovenierswerk is niet nodig. Wil je je oriënteren op werken in het groen? Je bent van harte welkom. In het groenteam kun je veel basisvaardigheden leren voor het vak van hovenier, maar het kan je ook helpen om structuur in de dag te krijgen en om arbeidsritme op te doen. Het is leuk om samen met collega’s de klus te klaren waar je voor staat. Dat kan regulier tuinonderhoud en het aanleggen van tuinen zijn, maar ook het opruimen van een verwaarloosde tuin. ’s Winters wordt er ook in het bos gewerkt.

Afspraken en begeleiding
Samen met de vaste werkbegeleider maak je afspraken over de werktijden en persoonlijke leerdoelen. Je kunt ook trajectbegeleiding krijgen. Een trajectbegeleider van het trajectbureau kan ondersteuning bieden om arbeidsvaardigheden aan te scherpen en te trainen die nodig zijn om toe te groeien naar een betaalde baan.

Bereikbaarheid
Groen en Meer bevindt zich op het terrein van De Kemphaan. Dit terrein is het makkelijkst te bereiken met de fiets. In de spits rijden er 4 bussen per uur van en naar Almere Station Centrum (CS) (Lijn 159 en 156). De begeleider brengt het groenteam naar de locaties in Almere waar onderhoud gedaan moet worden. Reiskosten worden vergoed.

Groen [en] Meer is uw professionele partner voor uw groene buitenruimte! Van particuliere tuin tot landschapsinrichting en alles wat daar tussenin zit. Wij zoeken naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen voor al uwOpeningstijden:
Maandag : 08:30 - 16:30
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Boomverzorging, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Haardhout

Aangesloten bij / Certificering:
Kwintes