Tuinaanleg Brenk Tuintechnieken Van

βœ… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Almere en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Prieelvogelweg 40
1349CJ Almere
Flevoland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Sedert Januari 1989 is de stap van hobbymatig tuinieren naar het starten van het huidige hoveniersbedrijf genomen, en dat bleek een goede keuze te zijn geweest!

Als u van plan bent uw tuin aan te laten leggen, renoveren of te veranderen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en vakkundig en enthousiast personeel kunnen wij voor u betekenen wat u van een hovenier verwacht.

Wij zijn gevestigd in Almere-Hout en werkzaam in voornamelijk het midden van het land, voor de houtbouw en larikshouten veranda's en terrasoverkappingen bestrijken wij het hele land

Binnen ons bedrijf kunt u bij ons terecht voor o.a;

Grondwerk - (sier)bestrating - beplanting - gazon - tuinverlichting - schuttingen - blokhutten - veranda's - sproeisysteem - vijvers - onderhoud, enz.

Een tuinaanleg of renovatie vergt wel enige voorbereiding, de tuin is een verlengstuk van de woning en dient tevens als visitekaartje.

Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarin uw wensen en plannen doorgenomen worden, gewoon bij u thuis, dan wordt tegelijkertijd uw tuin opgemeten.

Vervolgens wordt er eventueel een schetsontwerp of compleet tuinontwerp gemaakt met bijbehorende offerte, heeft u zelf een ontwerp: wij zien deze graag en kunnen dit eventueel in overleg met u aanpassen.

als u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er zsm. een startdatum afgesproken.

Het verzorgen van de materialen kunnen wij voor u regelen, maar desgewenst kunt u dit in overleg met ons ook zelf doen.Specialisatie:
Tuinaanleg, Vlonders

Soort tuin:
Stadstuin