Selecteer provincie

Tuinaanleg Remix Droge Mortel BV

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Ellertshaar en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Ellertsweg 2
9535TA Ellertshaar
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus3, 9530AA, Borger
http://www.remix.nl

http://www.remix.nl

Wat wij doen:
De onderneming

Filosofie / missie
Zandmaatschappij Twenthe is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in inkoop, verkoop, marketing en logistiek van bouwgrondstoffen voor professionele afnemers.
Zandmaatschappij Twenthe heeft een brede expertise op het gebied van de basismaterialen zoals zand, grind, steenslag en dergelijke, welke de basis vormen van onze uitgebreide productrange.
Zandmaatschappij Twenthe heeft als doelstelling waarde te creëren voor klanten door op een creatieve en concurrerende manier producten en productconcepten te vermarkten en deze ‘just in time’ te leveren.

Om duurzame winstgevende omzetgroei te realiseren moeten wij zorgen voor solide spreiding in afzetmarkten en productgroepen.
Succes op langere termijn vereist dat wij aan onszelf bijzondere eisen stellen qua prestatie en productiviteit. Dit houdt in dat wij efficiënt samenwerken, openstaan voor nieuwe ideeën en dat wij voortdurend willen leren.
Daarnaast moet het management een bedrijfscultuur creëren en in stand houden waarbinnen individuele initiatieven worden gestimuleerd, een goed sociaal beleid gewaarborgd is en medewerkers optimaal kunnen presteren.

Structuur
Zandmaatschappij Twenthe is een werkmaatschappij en onderdeel van de AGAR Groep. De AGAR Groep heeft als kernactiviteit de productie van betonmortel, betonwaren en droge mortel. Alle werkmaatschappijen binnen de AGAR Groep werken als zelfstandige ondernemingen, ieder met een eigen bedrijfsdirecteur, die rapporteren aan de groepsdirectie.
Van de totale omzet die de Zandmaatschappij realiseert, wordt een gedeelte binnen de groep verkocht aan de zusterondernemingen.
Zandmaatschappij Twenthe beschikt over eigen terreinen, laad- en losfaciliteiten, vrachtauto’s en schepen en kan daarmede de klant op zijn wenken bedienen.

Producten / bouwgrondstoffen

Natuurlijk beschikt de Zandmaatschappij over veel standaardproducten (grondstoffen) voor de productie van betonmortel, droge mortels, betonwaren en asfalt. Maar we leveren ook producten op maat, zoals speciale fracties grind en zand met hele specifieke zeeflijnen. Daarnaast zijn er veel decoratieve producten voor tuinliefhebbers.Specialiteiten:
Betonmortel, Droge mortel, Betonwaren, Asfalt, Grind, Zand, Bouwgrondstoffen golfbanen, Bouwgrondstoffen spoorbouwers, Grondstoffen vloerenbedrijven, Bouwgrondstoffen hoveniers

Service:
Gratis offerte, Bezorgservice